Wat te doen in Yellowstone National Park?

Daar sta je dan. Na een ontdekkingsreis door het Wilde Westen van Amerika is het tijd om Yellowstone te verkennen. Je hebt 4 dagen uitgetrokken, maar waar te beginnen in het park dat de oppervlakte heeft van Gelderland en Noord-Brabant bij elkaar? En dus is een veelgestelde vraag: wat te doen in Yellowstone National Park? De kleurrijke Grand Prismatic Spring heeft iedere Amerika liefhebber wel eens op een foto zien shinen, maar wat zijn andere hoogtepunten het park?

Leuke dingen om te doen in Yellowstone

Yellowstone is één van de grootste nationale parken van de Verenigde Staten. Je kunt je er dan ook met gemak meerdere dagen vermaken. Het grootste deel van Yellowstone mag dan wel uit bos bestaan, uitgekeken raak je hier nooit. Waar je ook kijkt, vanaf bijna iedere plek in het park zie je zwaveldampen uit de grond naar boven komen. Dat kan ook niet anders, want Yellowstone is gelegen op een borrelende supervulkaan. Zelfs dieren zijn daarvan onder de indruk, getuige de hoeveelheid wildlife dat in het nationale park leeft.

Omdat er heel veel te zien is in Yellowstone National Park hebben we de hoogtepunten opgedeeld. Lees snel meer over de hotspots en dingen om te doen in Yellowstone.