Rondreis Yellowstone: de mooiste routes

Tijdens het plannen van een rondreis Yellowstone komen verschillende vragen naar voren. Denk aan hoeveel nachten je in het park wilt verblijven en waar je het beste kunt overnachten in Yellowstone. Maar de belangrijkste vraag is: wat wil ik nog meer zien tijdens mijn vakantie? Er zijn veel leuke opties voor een prachtige roadtrip en je zult zien dat je niet alles in één reis kunt proppen. We helpen je graag een eindje op weg.

De keuze voor het vervoersmiddel laten we graag aan jou. De ene persoon heeft nou eenmaal een voorkeur voor een huurauto, terwijl de ander graag een keer op pad gaat met een camper. De wegen in de Verenigde Staten zijn goed en het land leent zich voor het maken van een roadtrip. De wegen zijn breed en het verkeer rijdt, zeker buiten de grote steden, rustig.

Ideeën voor fly & drive rondreis Yellowstone

De mooiste route voor een rondreis Yellowstone hangt uiteraard af van je wensen. De meeste rondreizen naar Yellowstone beginnen in Denver, de hoofdstad van Colorado. In dat geval combineer je Yellowstone met het echte Wilde Westen, de Rocky Mountains, Grand Teton National Park en Mount Rushmore. Of vlieg naar Salt Lake City en rijd via Yellowstone naar Glacier National Park en West-Canada. Liever West-Amerika met Yellowstone combineren? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek Californië, Utah, Oregon én Wyoming in één rondreis. Bekijk hieronder de beste routes!